Go to Top

Werkwijze

Online uw kerstboom bestellen

Nadat u het bestelformulier heeft ingevuld, krijgt u eerst een melding dat de ingevulde informatie succesvol verzonden is. Daarna ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail bevestiging met daarin details over de bezorging.

Bij bezorging wordt u geacht contant te betalen aan de bezorger. Indien u als bedrijf bestelt, heeft u ook de mogelijkheid om per factuur te betalen. U ontvangt de factuur per mail nadat de kerstboom is bezorgd.

De kerstboom zal altijd verpakt zijn. Deze verpakking is om de boom in goede conditie te houden. De verpakking is gemakkelijk zelf te verwijderen, maar onze bezorger kan dat ook voor u doen.

Houten kruis of Waterstandaard

Het voordeel van een waterstandaard ten op zichte van een houten kruis, is dat een kerstboom in een waterstandaard beter in conditie blijft. Vooral een Nordmann zal nog veel water absorberen, dat kan zelfs een liter water per dag zijn. Dit verschilt echter per kerstboom. Wanneer een kerstboom weinig water absorbeert, betekent dit niet dat de boom in een slechte conditie verkeert.

Wanneer u een waterstandaard bestelt, zal de stam van de kerstboom al door ons geprepareerd worden om in de waterstandaard te plaatsen. De waterstandaard is ieder jaar opnieuw te gebruiken. TIP: Zorg ervoor dat de stam niet helemaal in het water staat. Alleen de onderkant van de stam absorbeert het water en op deze manier kunt u ook goed bij houden hoeveel water uw kerstboom verbruikt. Daarnaast voorkomt u dat de stam van de kerstboom zal verzwakken.

Wanneer u een kerstboom op houten kruis bestelt, zal het kruis door ons gemonteerd worden op de kerstboom.

Voor de kerstbomen groter dan 2,5 meter kunt u ook een speciaal ontworpen stalen kerstboomstandaard via ons huren of kopen. De standaards zijn ideaal voor grote / zware kerstbomen en zijn gespoten in de kleur groen.

Impregnatie

Het is mogelijk om via ons een geimpregneerde kerstboom te bestellen. De kerstbomen worden door een erkend bedrijf geimpregneerd en indien gewenst, ontvangt u een officieel certificaat van impregnatie. LET OP: Er moeten minimaal 5 dagen tussen het bestel – en aflevermoment zitten. Indien u een geimpregneerde boom wilt bestellen, geef dan bij het opmerkingen vakje (bestelfomulier) aan dat de kerstboom geimpregneerd dient te worden en of u wel of geen certificaat wilt ontvangen.

Extra kosten impregantie:

  • 1m – 22,50 euro
  • 1,5 m – 27,50 euro
  • 2m – 32,50 euro
  • 2,5 m – 37,50 euro
  • 3 m – 42,50 euro
  • 3,5 m – 52,50 euro
  • 4 m – 62,50 euro
  • Officieel certificaat – 10 euro (er kunnen meerdere kerstbomen op 1 certificaat)

De juiste lengte van de kerstboom kiezen

Onze kerstbomen worden gemeten vanaf de stam tot halverwege de piek. Als u geen verhoging gebruikt dan zijn de kerstbomen tussen 200 cm en 250 cm de juiste keuze (op basis van gemiddelde huiskamer hoogte van 2,6 m) . Wanneer u de kerstboom op een verhoging plaatst dan adviseren wij kerstbomen tot 175 cm.

Bezorggebied

Wij bezorgen onze kerstbomen vanaf dinsdag 1 december in Amsterdam, Amstelveen en Landsmeer.

Privacy van de ingevulde gegevens

Uw gegevens gebruiken wij alleen om u te informeren over de bestelling en voor het bezorgen van de kerstboom. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Annuleren van de bestelling

Indien u de bestelling wilt annuleren, kan dit tot 2 dagen voor de bezorging. Hiervoor dient u een e-mail te versturen naar info@kerstbomenamsterdam.nl