Go to Top

Over ons

In 2008 kwamen wij, Alex Zonneveld en Robbert Wals, op het idee om iets voor onszelf te beginnen. Na lang brainstormen leek het ons leuk om kerstbomen te gaan verkopen. Dit omdat wij beiden toen nog studeerden en kerstbomenverkoop iets is voor een korte periode.

Het verkooppunt hadden wij al snel bepaald omdat Alex zelf woonachtig was op het Westerdok en hier geen verkooppunt in de nabije omgeving te vinden was. Het Westerdok werd dat jaar opgeleverd en wij konden zo deze nieuwe bewoners voorzien van een kerstboom. Omdat ons initiatief zo goed werd ontvangen door de nieuwe bewoners en wij het zelf erg leuk vonden om te doen, werd al snel duidelijk dat dit experiment niet eenmalig was. De daaropvolgende jaren wilden wij het serieuzer aan gaan pakken.

In de zomer van 2009 zijn wij naar Denemarken afgereisd, het whalhalla van kerstbomenland om hier uitstekende kwaliteit voor scherpe prijzen in te kopen. Hierdoor konden wij een goede prijs/kwaliteit verhouding garanderen. Maar alleen een goede prijs/kwaliteit verhouding vonden wij niet genoeg. Om klanten een echt goed gevoel te geven is een hoog serviceniveau ook van belang. Een voorbeeld van dit serviceniveau is dat wij kerstbomen tot aan uw deur bezorgen. Inmiddels voorzien wij een vaste klantenkring elk jaar van een prachtige kerstboom.

  • Heeft u vragen over onze kerstbomen, bezorgingen buiten Amsterdam of specifieke wensen voor uw bedrijf, school of instelling? Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!