Go to Top

Bezorgen

Kerstboom Bezorgen

Wij bezorgen onze kerstbomen 7 dagen per week in Amsterdam, Amstelveen en Landsmeer. Woont u net buiten dit gebied of wilt u meerdere kerstbomen bestellen, neem dan gerust contact met ons op en wellicht kunnen wij bij u langs komen.

Bij het bezorgen hanteren wij een hoge service. Woont u op 3 hoog en wilt u dat wij de kerstboom in de woonkamer plaatsten? Geen probleem, onze vrolijke bezorger Boris Ā zorgt er voor dat de kerstboom op de juiste plek komt te staan.

Via het bestelformulier kunt u op de dag nauwkeurig bepalen wanneer u de kerstboom in huis haalt. Wanneer u de kerstboom online heeft besteld, zullen wij u van te voren een tijds indicatie geven wanneer u ons kunt verwachten. In pricipe is deze tijdsindicatie betrouwbaar, helaas zijn wij wel afhankelijk van het weer en de verkeerssituatie in de stad. Nu we al een aantal jaren bezorgen in Amsterdam, kunnen wij u vertellen dat het tot nu toe altijd erg soepel verloopt en dat al onze kerstbomen op tijd worden bezorgd.

Veel sfeer, plezier en gemak met een kerstboom van Kerstbomen Amsterdam!

  • Heeft u vragen over onze kerstbomen, bezorgingen buiten Amsterdam of specifieke wensen voor uw bedrijf, school of instelling? Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!